Volgend jaar 50 jaar MTTV’72!

Het jubileumjaar 2022 nadert met rasse schreden. Nog een maandje en het is zover!

Het is natuurlijk met alle maatregelen niet gemakkelijk plannen maar we hebben goede hoop.

De jubileumcommissie bestaande uit Henry, Joost, Fons en Willy zijn daarom achter de schermen al druk bezig met allerlei voorbereidingen.

Deze maand zijn zoveel mogelijk oud-leden benaderd met een mail-oproep om zich te melden voor het “Oudleden toernooi” op 24 april.

Bovendien is ook hen gevraagd om een bijdrage te storten. We hopen op vele positieve reacties.

Denk jij nog een oud lid hiervoor te kunnen uitnodigen, doe dat dan gerust.

Ook hebben we onze sponsoren en oud sponsoren benaderd om het jubileumprogramma op een of andere wijze te steunen. Daarbij zijn zij zoveel mogelijk persoonlijk benaderd. Hierop hebben we al wat positieve reacties gehad, zowel wat financiële bijdrage betreft, als de toezegging om mooie prijzen voor de Tombola te doneren. Die kunnen we in het voorjaar ophalen.

Rianne en Joost hebben al wat lijntjes uitgezet om de club ook komend jaar weer volop in de plaatselijk kranten onder de aandacht te krijgen, ook de lokale radio van Geldrop-Mierlo zal aandacht aan MTTV’72 besteden.

Begin januari wordt het definitieve programma voor de feestdag op 25 juni vastgelegd en dan horen jullie er zo spoedig mogelijk van. Het zal beslist een hele leuke dag worden waarin iedereen ook actief mee kan doen!

Tot nu toe kan de jubileumcommissie de werkzaamheden nog prima aan, maar tegen de tijd dat er daadwerkelijk activiteiten gaan plaatsvinden hopen wij zo links en rechts wat hulp van jullie te krijgen.

Keith heeft al toegezegd dat hij komend jaar gaat meehelpen, maar we zoeken nog iemand die, nu Pieter ons ontvallen is, wil meehelpen met de organisatie van de Tombola.

We hebben al de nodige prijzen en er komen er nog meer bij.

Als je dit zou willen doen, meld je dan aan bij iemand van de jubileumcommissie.

Zo, dit is de huidige stand van zaken. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn horen jullie dat wel.

De jubileumcommissie. 

Willy, Henry, Fons, Joost

< terug