MTTV is sportvereniging van het jaar 2006 geworden van de gemeente Geldrop-Mierlo!

De overkoepelende stichting GeMS (Geldropse en Mierlose Sportverenigingen) heeft ons uit 5 kandidaten geselecteerd. En de andere genomineerden waren niet mis. Zo waren dat ondermeer de midgetgolf vereniging uit Geldrop die de Europese Kampioenschappen georganiseerd hebben en de goed georganiseerde tafeltennisvrienden Unicum die een team in de eredivisie hebben gehad.


Waarom zijn we eigenlijk verkozen? Het staat op het certificaat dat ons is uitgereikt (zie elders in het clubblad), maar ik wil er toch even op in gaan. Er is geselecteerd op een vijftal onderwerpen:
Ledenaantal

Vrijwilligersbeleid

Accommodatie

Public Relations

Prestaties en Resultaten

We hebben geen Europese kampioenen in huis, dus bij de laatste categorie viel voor ons weinig eer te behalen. Des te meer bij de andere vier. De grootste reden is dat we met zo veel vrijwilligers zo veel goede dingen gedaan hebben. We hebben met z’n allen bijgedragen aan de jeugdaanwas, al die leuke evenementen door onze commissies, trainingen, toernooien en uitwisselingen, clubblad en web site, maandagochtend initiatief en ga zo maar door. En dat is een puike prestatie voor zo’n relatief kleine vereniging als de onze.

Door deze erkenning krijgen we veel positieve publiciteit bij en in de gemeente. Maar belangrijker vind ik de waardering voor onze vrijwilligers!

We zijn met z’n allen de vereniging, en we hebben met z’n allen deze erkenning gekregen.

Proficiat!! Koen Smits

< terug