Het jubileumjaar is gestart

Nu het jubileumjaar is gestart heeft de jubileumcommissie afgelopen week een eerste vergadering gehad om de verdere programmering uit te werken. Daarover is het volgende te melden:

De scholierenkampioenschappen in maart/april moeten nog verder uitgewerkt worden in overleg met “Leef”. Daarmee is gewacht tot er meer duidelijkheid was over de schoolsluitingen i.v.m. Corona. Nu de lagere scholen weer open zijn kan dat worden opgepakt. Hopelijk blijven de scholen nu open, anders zou het kunnen zijn dat we deze activiteit naar het najaar moeten verplaatsen.

Voor het oudledentoernooi op 24 april zijn er speciale spelregels uitgewerkt. Het toernooi staat ook open voor de huidige leden van MTTV’72. Dit in het kader van de ontmoeting en de gezelligheid. Er wordt per wedstrijd doorgespeeld totdat één persoon 50 punten heeft behaald. Behalve als er maar 1 punt verschil is tussen de spelers (50/49). In dat geval wordt om en om geserveerd en doorgespeeld tot iemand twee punten verschil heeft. Om de 5 punten wordt er gewisseld van service en als één persoon 25 punten heeft behaald wordt er gewisseld van tafelhelft. Voor de rest, correcte service; kant- en netballen; etc., wordt er gespeeld volgens de huidige NTTB regels. Het is de bedoeling om na afloop van het toernooi een gezellige naborrel te organiseren, zodat er nog uitgebreid kan worden bijgepraat. Inschrijven voor dit toernooi kan vanaf half maart, hou de website dus in de gaten. Er hebben zich al wat (oud)leden gemeld die interesse hebben, maar we rekenen op nog meer belangstelling. Daarvoor zullen er in de komende tijd een aantal artikelen in de plaatselijke media worden geplaatst.

Bij de OMK op 29 mei rekenen we op een flinke deelname, ook vanuit het buitenland. Er komen extra mooie jubileumprijzen. En iedere deelnemer krijgt een speciaal jubileum aandenken. Het wordt een extra feestelijke prijsuitreiking. Zoals gebruikelijk worden de uitnodigingen om je in te schrijven tegen die tijd naar iedereen gestuurd door de EC.

Ook over de feestavond op 25 juni zijn weer wat knopen doorgehakt. Zoals bekend zijn we allemaal welkom bij de handboogvereniging “De Vriendschap”. Het sportieve middagprogramma, waarbij we gaan handboogschieten, darten en jeu de boulen, zal speciaal voor de leden en partners zijn. Het is dé gelegenheid om aan iedereen te laten zien hoe trefzeker je wel niet bent. Na een korte pauze hebben we dan een BBQ. Degene die ’s middags niet meekonden doen kunnen dan aansluiten. Daarna begint de feestavond met een openingswoord van de voorzitter, een geweldige pub quiz, een spetterende tombola en natuurlijk de nodige muziek en dans.

De oudleden zijn ook welkom op de feestavond en kunnen tegen een kostendekkende vergoeding deelnemen aan de BBQ. Zij hebben tenslotte ook ooit een bijdrage geleverd aan het 50 jarig bestaan van MTTV’72.

Gedurende alle activiteiten worden er oude beelden van MTTV’72-evenementen getoond.

Tot zover deze update. Vertel het vooral door aan oudleden als je ze tegenkomt.

De jubileumcommissie.

< terug