Geslaagde feestdag 50 jaar MTTV ’72

Gisteravond vond de feestdag vanwege het 50-jarig jubileum plaats. De leden werden om 13u ontvangen met koffie/thee en kaneelkoek, gesponsord door ’t bakkertje. Daarna werd er in 4 groepen geoefend met buksschieten, handboogschieten en darten. Na de oefenronde werd er geschoten voor de punten.

Aansluitend stond er een barbecue plaats , georganiseerd door Natuurlijk Van der Leest. Er werd heerlijk gegeten en tussendoor kon er gekeken worden naar de beelden van MTTV ’72. Ook diverse oud leden sloten aan bij de barbecue.

Na de barbecue was er een MTTV ’72 Quiz georganiseerd door Hans Klink. Er waren vragen over Mierlo, muziek en over 50 jaar MTTV ’72. Het was een leuke quiz en alle teams deden fanatiek mee.

Na de prijsuitreiking van de quiz en de schietwedstrijden, werd het derde team nog gehuldigd die kampioen waren geworden in de zesde klasse.

Onder het genot van een drankje vond daarna de tombola plaats. Iedereen had de hele middag loten kunnen kopen en ze waren bij aanvang van de tombola helemaal uitverkocht. De prijzen waren beschikbaar gesteld door sponsors, leden en oudleden, Iedereen ging uiteindelijk met een prijs naar huis.

Daarna was er nog gelegenheid voor wat drankjes en kon er terug gekeken worden op een geslaagde feestdag.

Nogmaals een hartelijke dank aan handboogvereniging De Vriendschap voor het mede organiseren van deze feestdag en de goede verzorging door alle vrijwilligers van jullie vereniging!

< terug